amarechfalk- Life as I know it

Forvirrad

2009-02-24 @ 13:19:31

Jag ar inne i en period da jag ar ganska forvirrad. Det ar jobbigt, for jag vet inte ens vad jag sjalv tycker och tanker.
Iallafal, sa gick jag en langpromenad igar och tankte det var ganska givande.
Men jag vet fortfarande inte varfor, och vad jag ska gora
Detta kommer antaligen bli mitt mest forrvirrande inlagg hitils, men jag behovde bara skriva lite.

Jag skrev lite i word pa min dator men orka skriva det har.

Hm, vad ska jag gora?

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Annu en vecka

2009-02-23 @ 20:34:29

Nu sa har en ny vecka borjat, kanns val okej.
Igar avslutade jag och L kvallen med att se en film och ata Pizza valdigt mysigt.
Annars Spelade jag och L The Sims, vi fick sallskap av E sa fordrev vi tre en trog sondags eftermiddag.

Ska vara uppe till elva for att mota L som ar pa en fest. Inte sa sent men jag ar doslut redan nu.

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

2009-02-21 @ 18:47:42

Nu är det lördag igen, veckan gick ganska snabbt. Nu är det trångt här igen E är hemma så han och jag sitter i köket med varsin lap-top, nya sättet att vara social utan att faktiskt behöva umgås.

Men skönt att inte vara ensam.

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kanelbullar

2009-02-19 @ 13:32:20

Jag bakade kanelbullar igar eftermiddag, idag nar jag vaknade var de slut....jag hade knappt smakat.

Men men ska val vara glad att folk uppskattar det.

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Far vid 13

2009-02-17 @ 10:57:31

Jag har inte kunnat undga att lasa om den unga pojken vid namet Alffie som nu har blivit far till en liten flicka. Han ar endast tretton ar, vid tillfallet som ledde till graviditeten var han endast 12. Hans flickvann Chantelle ar 15, inte sarskilt gammalt det heller. Nar jag laste detta sa trodde jag inte mina ogon, hur kan man late detta ske, i england dar de bor ar det forovrigt forbjudet at ha sex innan man ar 16, sa nagot gick ju fel.
Missforsta mig inte, jag vet att personner under 16 kanske vill ha sex, och det ar ju egentligen nget som vi andra kan gora nagot at. Men tolv tycker jag kanns lite tidigt. Jaja, gjort ar gjort och nu sa har han alltsa blivit pappa.

Jag har sett sa manga bilder pa pojken han ar drygt 120cm lang, inte for det har med saken att gora, men han ser verkligen ut att var 10 kanske, jag undrar lite hur hon tankte. Men han verkar vara en snall pojke. Jag anvander mig av ordet pojke for det ar just vad han ar.  Avnen om han kan lara sig bli en bra foralder sa kommer han missa mycket som en vanlig 13 aring upplever.

Det vekar som om de ar glada anda, men det maste vara jobbigt med all media och andras blickar.

For att gora historien annu mer intresant sa ar det flera andra som sager sig kunna vara babyns far. Sa nu ska de gora ett DNA test,  far se vad det visar.

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Venedig

2009-02-16 @ 09:16:10

Pa almannhetens begaran kommer har ett inlagg om min resa till Venedig.
Jag onskar bara att jag kunde koppla in kameran i denna dator for det ar svart att forklara hur det var da utan bilder.
Som jag sa tidigare sa var det alltsa karneval, och det var en stor folk fest alla hade pa sig sana har fina masker, tank Cassanova, och sen var det saklart nagra som gick runt i hela utstyrslen klanning och allt.

Min tid i Venedig var valdigt bra, jag och A  var valdigt trotta nar vi kom hem. Iallafall sa kom v dit pa alla hjartans dag, Efter sju timmar pa tag, sa var vi gladaatt fa ga mycket. Vi gick och kollade pa nagra sevardigheter och i affarer saklart. Jag som hade blivit varnad for att handla for mycket kopte endast tva saker, medan A kopte massa och vsst gjore hon misstag. Ett exempel var en vaska hon koprte betalade 39 euro och sen hittade hon samma pa ett annat stalle for 20. Vad ska man saga, I told you so.

Vi avslutade kvallen med en billgig champang pa hotellrummet. Dar at vi ocksa pommes och godis. Bra kombination..kanske inte.

Igar sa akte vi over till Murano, och kollade pa glasblasare, vilket alltid ar underhalland, de ar mycket kanda for sitt glas och man kunde hitta glas darifran over hela Venedig. Vi gick upp innan soluppgangen, for att se San Marco, det var folktomt nar vi kom dit, fantastiskt. Vi gick for att se soluppgangen over Venedig fran en bro langre bort. En fantasktisk syn, vi tog valdigt manga bilder.

Detta kanske inte var allt, men det viktigaste iallafall.

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rome, Roma eller Rom

2009-02-13 @ 11:00:35

Kart barn har manga namn, och det finns sakert flera pa denna underbara stad.
Igar var jag dar for andra gangen och jag kan val konstatera att London har fatt en motstandare.
Det var L;s fodelsedag, hon fyllde 13, sa vi akte till Rom och shoppade.
Jag blev lika glad som alltid nar jag sag HM, men jag var i andra affarer ocksa. Och sen sag jag nagra kanda monument.

Dit vill jag igen, av manga anledningar, nagra som jag bor halla tyst om..haha. Nej men jag trivdes dar helt enkelt.
Larde mig ett nytt italienskt ord,  morbido, inte alls det man tanker pa om man pratar svenska. Det betyder mjuk. Men lite fundersam blev jag nar jag forst sag ordet pa en meny.

Annars sa ar det fredagen den 13, otur? Jag vet inte jag har otur ganska ofta sa jag bryr mig egentligen inte om vilket datum det ar. Men bast att vara forsiktig, ska ga och kopa biljetter tankte jag...

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nar inget fungerar...

2009-02-09 @ 10:22:01

Jag har kommit in i en period da det kanns som allt gar emot mig.
Att jag ar ensam har gor inte saken battre, jag onskar verkligen att jag hade nagon har som jag kunde prata med. Visst A ar jutrevlig me hon aker snart hem, och bor forovrigt en bra bit bort.

Nu har ljudert pa datorn lagt av, sa typiskt, vad ska man gora da. Jag ar ju ganska oteknisk sa inget antagligen.

Jag funderar ganska mycket pa vad jag ska gora i host, jag har ingen anning jag vill sa garna plugga, men jag vet battre nu an att plugga nagot jag inte ar intresserad av. Jag vet dock inte vad jag vill gora. Jag ar 20 ar, har ingen drom om framtiden. Det kanns ganska sorgligt, det var inte sa jag sag mig sjalv for 5 ar sedan. Jag brukade vara de som visste exakt vad jag ville och gjorde allt for att na dit. Nu ar jag bara e velapa som inte vet nagontng...

Nej, jag ar inte deprimerad, men jg ar trott pa mig sjalv. Vad kan man gora liksom.

Det var trangt har i helgen da E ocksa var hemma. Men men, lyckades anda spendera annu en lordagskvall ensam. Fast jag pratade med S sa jag hade det anda ganska bra. Det var sa lange sen, jag saknar den tiden...jag skams nastan for att jag skrev detta jag ar en san som inte ar nagot fan av nostalgi, men jag maste erkanna att just i denna stund langtar jag tillbaka till en enklare tid.

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Chocolate chip cookies och mycket mer

2009-02-05 @ 10:10:48

Jag tankte ta mig lite tid och uppdatera bloggen.

Nu harjag vart i Italien i snart tre veckor och den varsta chocken har lagt sig. Jag har redan sett Rom och Pisa den forst namnda staden ska jag forsoka besoka fler ganger, den var vacker, London har definitivt fatt en konkurent. Men det kanske bara ar en fling..haha. Iallafall sa har det hant en del.

Jag kommer valdigt bra overens med L, hon ar ju valdigt sjhalvstandig sa jag ar mer sm en kompis som ska halla henne sallskap. Och det gor jag mer an garna. Igar bakade vi kakor, de ar sa goda, jag har sakert gatt upp flera kilo pa grund av dessa, men its worth it. Jag far val se till att ror mer pa mig.
Maste bara sagan att de har god choklad har, milka ar min nya favorit choklad sa jag klarar mig bra har.

Inte denna lordag, men naste ska jag och A aka till Venedig, det ar en karneval dar da. Kommer kosta mig allt jag har men jag hoppas att det ska vara vart det. A ar forovrig en jattetrevli tjej, skulle vilja halsa pa henne i down under.

Igar hade jag den varstadagen hitils jag kan inte komma ihag nar jag senast kannt mig sa dumm och ledesen som jag var da. Jag hade namligen min forsta Italienska lektion, det var det varsta jag vart med om pa lange. Den hade startat i oktober, kursen alltsa. Sa de anda kunde ju redan prata jag kande mig totaltvardelos nar jag satt dar och fattade nada, jag ar ju inte helt dum egentligen. Men men, jag brot ihop totalt och nar jag val kunde ringa hem sa var det sa skont, jag saknar verkligen alla dar hemma i Sverige. Jag vet att jag inte vart har lange, och jag vet att jag har trivts sa jag ska verkligen forsoka. Men tillbaka till kursen gar jag inte, jag vagrar jag maste bara fa Laura att forst det, for jag kan inte bryuta hop varje onsdag, da kommer jag aka hem alldeles for snart.

Nu sitte jag och lyssnar pa Alexandra Burke, the X-factor vinnaren fran UK. Jag alskar verkligen hennes rost. Oc h laten paminer mig om ngra av de mest klasiska scenerna fran the OC.

Hm, jag har berattat lite nu iallafall bhovde ventilera mig lite.

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

No money

2009-02-02 @ 12:37:48

Nu ar pengarna slut pa mobilen, sa om nagon ringer sa kommer vi inte kunna prata eftersom det kostar for mig ocksa. Iallafall sa tankte jag namna det ifall nagon skulle forsoka ringa.
De to slut nar jag pratade med Ida, vad jag saknar henne.  Men sa kan det ga nar man flyttar till italen.

Men nu skajag snart ata lucnh L kommer hem efter ett, da har jag gjort en pasta sallad med tonfisk. Annars kollar jag pa vanner en hel del, sa kul varje gang.
Am I 19 or what? Joey ar sa smart...

Hm, annars har det inte hant mycket jo jag har kackat alldels for mycket kakor och choklad.

Anna

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()